Ansel Adams facebook page



o mare de nori

o mare de nori
Valea Doamnei,muntii Fagaras
HAVE A GOOD DAY

22 sept. 2011

Spre rasarit

Ma pornisem langa Nicula pe un mic delusor de unde se poate vedea valea Fizesului,Stancile Nicula si satul Nicula asadar pornesc dimineata devreme pe la 6:40 ies din casa si ajung intr-un drept cu valea Fizesului unde rasaritul se vedea pe la 6:52 cand am facut prima poza cu cer galbui rosiatic care mergea mai in sus spre un visiniu.
 Dau de o panta mare pe langa niste campuri si ma opresc:studiez terenul si fac iar niste poze cu o ceata care persista si la 8:00 dimineata prin Valea ce duce spre "saratura".

Restul pozelor le puteti vedea aici:click pe link


Dati click pe poza pentru a o vedea pe rezolutie de 800x600

20 sept. 2011

Recunoastere traseu Maraton Maros

Plecam cu masina si pornim de langa Barajul Gilau impreuna cu grupul dupa care la primele 3-4 serpentinede la urcare spre Manastirea Muntele Rece eram in frunte dupa care  pierdem grupul,si incepem sa facem push-bike pe o portiune grea.
 Urmam cursul traseul si dam de zona"Austria" care e si cea mai frumoasa datorita privelisti catunelor din jur si a peisajul Apusean care are la baza un verde aprins.
Dupa care urcam pe culmea Paltinei si intram in catunul Paltinei unde Paul face o pana si stam vreo 10-15min.
Pornim la drum si observam ca cauciucul nu tine umflat nicicum...poate o fi din cauza crepaturii prea mare sau a calitatii peticelor,cert este ca acest lucru ne-a blocat in acel catun venind la baza muntelui intr-un ritm jenant pana la sosea.Pozele le puteti vedea aici poze marathon(click aici).
http://www.bikemap.net/route/1236824(informatii traseu marathon Maros varianta 50 de km)