Ansel Adams facebook page

o mare de nori

o mare de nori
Valea Doamnei,muntii Fagaras
HAVE A GOOD DAY

12 ian. 2012

Povestea unui privitor 1

Cum am zis sa mai am si ceva interesant pe blog inafara de hike si bike am decis sa fac aceasta postare care suna cam asa:
12 ianuarie.11-Eram prin casa dupa o zi obisnuita...ma plimbam pe coridor pana in bucatarie.Am privit pentru cateva secunde fereastra si am sesizat un grup de tineri de clasa a 5-a care purtau o discutie....nimic neobisnuit.
Si dupa vre-un 1 minute mai apar 3 tineri...unul consumase pepsi...celalalt consumase un activia iar al 3-a nimic.
Cel care a consumat un activia se intoarce spre gardul viu vroind sa arunce plasticul...se uita in sus spre etajele blocului....in stanga..in dreapta...spre mine(nu ma vazut,imi venea sa plang sau sa rad)...a aruncat gunoiul sub ochii mei de privitor ascuns  si a plecat mai departe.Celalalt care consumase pepsi a trantit sticla  neuitandu-se in nicio parte  in mijlocul cartierul....asa cu tupeu.
  Cu toate spuse ar trebui sa avem mai mult respect fata de pamant,mediu si fata de tot ce ne inconjoara.Acest lucru a fost un exemplu negativ si vor mai urma postari de acest fel ca sa priveasca lumea care nu e tocmai asa de frumoasa cum pare... ci incercam noi pozarii si fotografii la un loc sa evitam rautatile ei scotind in fata binele.

   "HAVE A NICE DAY"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu