Ansel Adams facebook page



o mare de nori

o mare de nori
Valea Doamnei,muntii Fagaras
HAVE A GOOD DAY

10 nov. 2011

Micul circuit cu mtb-ul


In 7 noiembrie am pornit cu mtb-ul pe dig urmand sa ajung pe deal langa Ciupercarie.
Toate bune si frumoase pana ajung pe la mijlocul digului si ma latra 6 caini....scapasem de ei initial,dupa alte 200 de metri mai apar 2 erau pregatit deja cu ultrasunetele de pe telefon impotriva lor si tot nu a fuctionat cum trebuie.Asa ca bravo domnule primar nici pe dig nu se pot plimba oamenii nici cu biciclete si nici pe jos.
Dupa ce ies de pe dig urmez centura ce duce la Bunesti si ajung la baza dealului(4 km din cartierul vechi pana aioci).http://www.bikemap.net/route/1327188De aici puteti vedea traseul care urca prin stanga dealului ajungand in varf pe un "drum de caruta" si lut.
Ajungand sus la 461 m se pot vedea o multime de lucruri.Stancile Niculii,Padurile ce inconjoara Bunestiul,satul Baita,Gherla,Mintiu,Salatiu,Manastirea,....si pe vreme buna..in special dimineata se pot observa 2 grupe de munti:muntii Rodnei si Tibles.
De sus am coborat prin dreapta dealului observand albastrul lacurilor si pescarii omniprezenti la pescuit.
Astfel spus traseul nu este unul usor:avand pante mici si lungi iti vor pune ceva probleme depinde de antrenament:Am reusit sa urc destul de bine in varf in 45 de minute cu o medie de 6 km/h astfel ca detalii tehnice arata asa:AS:16.8 km/h
RT: 1:02:25 h/min/s
MS:42.7 km/h(nu prea sunt interesat).

Va doresc o zi buna tuturor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu